GAVRIL ACTIV S.R.L.

Membru gratuit
Membru Din: 18-Jun-2016

GAVRIL ACTIV S.R.L. Descriere

Dorim sa va retinem atentia pentru a va face o scurta prezentare a firmei de constructii Gavril Activ SRL si pentru a va prezentam pe scurt serviciile si produsele pe care firma noastra vi le poate oferi. Firma noastra de constructii executa orice lucrare in domeniul constructiilor de la A-Z. - Panouri (totem-uri) de Bun venit in localitate/comuna; - Statii de Autobuz executate din policarbon transparent; - Statii de autobuz executate din lemn sau pvc - Rigole betonate (cunoscute si dups denumirea santuri betonate, evacuari pluviale sau/si din pamant doar trasate. Pt. duritate oferim ciment de cea mai buna calitate incepand de la B200, B400 in functie de cerintele beneficiarului (daca se doreste, betonul se poate face si la fata locului unde se executa lucrarea, cu betoniera de 300-500L sau cu carmix de 2,5 mc) - Lucrari de Reabilitari canalizari si apa potabila; - Lucrari de Reabilitari parcuri, spatii verzi, montarea de pavele si borduri; - Lucrari drumuri si poduri (asfaltare șoșele drumuri, strazi, trotuare, etc; - Covoare asfaltice si reparatii imbracaminte asfaltice si din beton de ciment; - Constructii civile si industriale la cheie; - Amenajari locuri de joaca pentru copiii;; - Ridicam diverse cladiri de la zero incepand de la fundatie. Primim orice lucrare in domeniul constructiilor, incluziv suntem interesati sa lucram sub-antrepriza.

Informatii firma Vezi toate »

Categorie: Servicii
Nume firma: GAVRIL ACTIV S.R.L.
Persoana contact: Bogdan
Telefon contact: 0723229003
Slogan firma: Firmă de construcții executăm Rigole betonate, canalizări. Primim orice lucrare in domeniul construcțiilor. Mobil 0723 229 003
Produsele firmei : Dorim sa va retinem atentia pentru a va face o scurta prezentare a firmei de constructii Gavril Activ SRL si pentru a va prezentam pe scurt serviciile si produsele pe care firma noastra vi le poate oferi. Firma noastra de constructii executa orice lucrare in domeniul constructiilor de la A-Z. - Panouri (totem-uri) de Bun venit in localitate/comuna; - Statii de Autobuz executate din policarbon transparent; - Statii de autobuz executate din lemn sau pvc - Rigole betonate (cunoscute si dups denumirea santuri betonate, evacuari pluviale sau/si din pamant doar trasate. Pt. duritate oferim ciment de cea mai buna calitate incepand de la B200, B400 in functie de cerintele beneficiarului (daca se doreste, betonul se poate face si la fata locului unde se executa lucrarea, cu betoniera de 300-500L sau cu carmix de 2,5 mc) - Lucrari de Reabilitari canalizari si apa potabila; - Lucrari de Reabilitari parcuri, spatii verzi, montarea de pavele si borduri; - Lucrari drumuri si poduri (asfaltare șoșele drumuri, strazi, trotuare, etc; - Covoare asfaltice si reparatii imbracaminte asfaltice si din beton de ciment; - Constructii civile si industriale la cheie; - Amenajari locuri de joaca pentru copiii;; - Ridicam diverse cladiri de la zero incepand de la fundatie. Primim orice lucrare in domeniul constructiilor, incluziv suntem interesati sa lucram sub-antrepriza.
Nr. Reg. Com : J38/342/2016
CUI : 35969324
URL : http://www.facebook.com/gavrilactiv

Persoana de contact : Bogdan
Telefon: 0723229003
Mobil : 0723229003
Adresa : Str.1 Decembrie, nr.2
Regiune : Valcea
Fax:

Back to Top