Intrebari frecvente

UTILIZARE STOCURI.COM

1. Cum ma inregistrez ca membru pe www.stocuri.com ?
Inchide

Pentru inregistrare se tasteaza butonul din dreapta ,sus “ TESTEAZA GRATUIT “. Se va deschide o fereastra in care sunt prezentate pachetele de servicii oferite de site-ul nostru cu facilitatile aferente fiecarui tip de pachet. In josul paginii, in dreptul fiecarui pachet exista butonul “URMATOR” care va fi tastat odata ce optati pentru un anumit pachet. Odata cu alegerea pachetului dorit, in fereastra dedicata firmelor se vor completa toate datele solicitate in formular, obligatorii fiind in special cele cu asterix. Dupa completarea datelor se tasteaza butonul “INREGISTRARE”. Validarea se va face manual, in maxim 8 ore de la inscriere . Veti primi un email de COFIRMARE INREGISTRARE in care username va fi intotdeauna adresa de email iar parola se va genera automat . Dupa validare, parola o puteti inlocui cu una noua, cunoscuta doar de dumneavoastra. Pentru orice tip de pachet ales, beneficiati de gratuitate pentru o perioada de 30 zile . La finalul testarii gratuite, nu va exista nici un fel de obligatie financiara din partea dumneavoastra. Factura fiscala se va emite doar in conditiile in care optati definitiv pentru un anumit pachet.

2. Cum adaug anunt gratuit pe www.stocuri.com ?
Inchide

Pentru publicarea unui anunt gratuit se testeaza butonul “ ANUNT GRATUIT “ In fereastra noua este prezentat un formular care trebuie completat. Toate datele sunt obligatorii. Descrierea anuntului trebuie sa fie cat mai clara, numarul minim de caractere este de 150. Anunturile pot fi de tipul CERERI, OFERTE, OPORTUNITATI . Numarul maxim admis de anunturi pe zii, este de 5. Incercarea de adaugare a unui numar mai mare de anunturi va fi blocata de sistem. Nu vor fi publicate anunturile cu acelasi titlu si acelasi continut, de mai multe ori in aceeasi zi. Nu vor fi publicate anunturile cu caracter obscen, anunturile care contravin politicii site-ului, sau care nu corespund categoriei la care au fost inscrise. Dupa completarea corecta a tuturor campurilor din formular se tasteaza butonul “SALVEAZA”. Validarea anunturilor se va face in maxim 8 ore de la inregistrare, urmand a fi afisate pe site exact asa cum au fost concepute de dumneavoastra, fara ca noi sa intervenim in a efectua modificari de continut, decat daca aceste modificari sunt solicitate in mod expres. Dupa verificare, anuntul va fi postat pe site, iar dumneavoastra veti fi informat printr-un email, cu link catre pagina in care puteti vizualiza anuntul publicat.

3. Cum adaug link pe www.stocuri.com ?
Inchide

Pentru publicarea unui link, este necesara accesarea sagetii din partea de sus a site-ului, langa butonul BARTER, . Se va alege optiunea ADAUGA SITE. Se va deschide o fereastra cu un formular ce trebuie completat. Toate campurile sunt obligatorii. Odata cu completarea campurilor, se va tasta butonul TRIMITE si se va astepta validarea de catre un operator a link-ului postat. Validarea se va efectua in maxim 8 ore de la inregistrare si numai daca se respecta conditiile impuse de site.

4. Cum postez banner - ul gratuit ?
Inchide

Posibilitatea postarii unui banner gratuit se oferta tipului de cont “membru de aur “ si “membru de argint “. Marimea banner-ului nu trebuie sa depaseasca 145 x 180 pixeli, respectiv 100 KB. Poate fi in format FLASH sau JPEG. Banner-ul trebuie sa fie reprezentativ , iar textul sa fie cat mai clar . La cerere, banner-ul poate fi realizat de operatorii nostrii. Valabilitatea postarii bannerului este de maxim 100.000 afisari pentru contul “membru de aur “ si 50.000 de afisari pentru contul “ membru de argint “.

5.Cum ma conectez pe contul meu ?
Inchide

Pentru logare in contul propriu, accesez butonul din dreapta sus, CONECTARE. Se va deschide o fereastra in care trebuie introduse pe rand username-ul care este adresa de email, si parola care a fost generata in mod automat si transmisa catre dumneavoastra pe adresa de email cu care v-ati inscris contul. Se va accesa butonul CONECTARE care va va loga in contul dumneavoastra. UTILIZAREA MENIULUI In partea stanga a paginii este prezentat meniul , cu diferite optiuni, care sa faciliteze actiunile in cont. De exemplu, odata selectata optiunea ADAUGA, veti putea adauga in contul dumneavoastra , la diferite categorii, produse cu fotografii. Optiunea MY LISTINGS, va da posibilitatea stergerii unui anunt dorit de dumneavoastra, sau modificarea unui anunt dorit de dumneavoastra. Optiunea SETARI, este creata pentru a putea modifica cu usurinta datele firmei dumneavoastre. Optiunea MODIFICA PAROLA, va da posibilitatea modificarii parolei generate la crearea contului, cu o parola cunoscuta doar de dumneavoastra. Pentru iesirea din cont, se va accesa butonul de deconectare din dreapta sus.

Back to Top